Nyttiga siter inom SEO och Webbutveckling med tips och info

Nyttiga siter inom SEO och Webbutveckling

 

Nyttiga siter inom SEO och Webbutveckling

Webb- och SEO utveckling

Efter många år som åskådare av Webb- och SEOs utveckling och med innerliga önskan att kunde hålla oss informerade och uppdaterade på nätet, kände vi oss under lång tid utmattad av alla sociala medier, bloggar och digitala kanaler som spottade ut information i all mass. Vilka är mest vettiga och vilka kan vi lita på?

Vi har hittat våra kanaler! Dessa ger oss som strävar efter att uppnå resultat på nätet utan att fuska, vettig och relevant information. Tusen tack till er! Nu sprider vi kunskapen om er till alla som letar efter information om SEO och Webbutveckling.

SEO-FORUM

http://www.seo-forum.se/

De gamla rävarna inom SEO startade ett digitalt forum för att SEO-hängivna och professionella skulle ta del av varandras kunskaper om sökordsoptimering. Syftet är att samla den bästa SEO-kompetens i Sverige på ett och samma ställe. Forumet ger utrymme för diskussioner och problemlösningar som daglig förbryllar oss som håller på med SEO.

Forumet drivs av Jim Westergren som idag äger och driver bolaget TodaysWeb Ltda som erbjuder SEO, AdWords och webbutveckling. Han startade med SEO i början av 2005.

SÖKMOTORKONSULT

www.sokmotorkonsult.se
Vi följer aktivt Pineberry Sökmotorkonsult för att de är så generösa och delar med sig av riktigt nyttiga SEO-tips. En bra SEO-site för oss som önskar hålla oss uppdaterade.

Pineberry grundades och drivs av Michael Wahlgren sedan 2007.

MATT CUTTS

www.mattcutts.com/blog

Matt Cutts kanske inte behöver så lång och ingående presentation. Efter många år som ”Kung på Google” har han nu börjat blogga om dagliga saker som till exempel hans 2 månaders ledighet. Rykten säger att han kanske kommer göra annat under 2015. Men hans blogg är absolut värt att lusläsa – en kunskapsbank med så mycket information, tips och förklaringer till Googles ”beteende” på nätet.

GOOGLE WEBMASTER CENTRAL BLOG

http://googlewebmastercentral.blogspot.se/

Senaste från Google? ”This is da place” för alla med intresse för Googles påhitt på nätet. Det är svårt att hänga med på alla ändringar som Google gör hela tiden för att säkra sin affärsidé – bästa relevanta träff till sökaren. Bloggen ger en hel del svar till alla som letar… !

MOZ

www.seomoz.org/blog

MOZ startade i 2004 med fokus enbart på SEO men har under tiden utvecklats till en konsultbyrå som levererar mer helheten av webbutveckling. Målet är att göra webben till en bättre plats. Vi tycker att MOZ är innovativa, ligger framme i det mesta och har en orkester av bloggare som ger alla inom SEO och webbutveckling stora möjligheter att hitta vettig information!

MODERSKEPPET

www.moderskeppet.se/live

I lång tid har moderskeppet gett fotografer och kreativa själar världens bästa undervisning. På deras site finns mycket gratismaterial att ta del av för fotografer och för oss som arbetar med bildhantering i Photoshop.