Webb- och kundprojekt

Vi är breda inom marknadsföring

Våra olika webb- och kundprojekt inom produktion för marknad, webb och events hos våra kunder, visar vår styrka och breda kunskaper inom Inhouse produktion.

Vi har bred erfarenhet inom projektledning av nylanseringar av webb, byten av webbplattform, implementering  av nytt CMS, optimering av content för sökmotorerna (text och bild/Photoshop), implementering av Google Analytics (GA) och Webb Master Tools (WMT) och genomför alltid en vass on- och off-page SEO strategi. Vi skriver för webb (webbredaktörer) på tre olika språk och administrerar webben obehindrad. Vi är erfarna CMS-multi Users vilket nedan webbprojekt visar. Vi stortrivs med Photoshop och Indesign och producerar reklammaterial för både digitala och tryckbaserade ändamål.

Produktionsbyrå Marknad och Webb

THETA Engineering AB
Verksamhet: THETA Engineering AB startades 2015 och är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom Bygg- och Anläggningsteknik med teknisk projektledning i stora infrastrukturprojekt. Företaget har en gedigen erfarenhet inom området och har samlat branschens mest erfarna och kompetenta medarbetare under ett tak.
Konsultuppdrag: Anlitat som konsult för uppstart av marknadsföring, trycksaker, logga och en hemsida samt konto på LinkedIn. Vi producerade även THETAs presentation i Powerpoint till deras lansering när vi under festligheter släppte www.thetaengineering.se live på nätet.

Vi producerade följande:

 • Produktion av THETA-loggan i Indesign och framtagande av bolagets färger tillsammans med kund
 • Inlämning färgprofil, ändringar och uppföljning av skyltbeställning till företagets kontor
 • Produktion av visitkort
 • Uppköp hosting och emailadresser med implementering av företagens emailkonton
 • Framtagande av WordPress-sajt med modifieringar i CSS samt php (html)
 • Produktion av sajt-karta, bildhantering och copy på text för hemsidan
 • H1-och H3 satt för framtidens SEO av sajten
 • Vi startade Google Analytics-konto och livesatte koden i sajten
 • Lansering – vi släppte webben live den 18/3-2016
 • Note: Vi önskar och har framlagd för kund att få arbeta med SEO samt LinkedIn för att bättre på spridningen av bolagets varumärke på nätet.

Photoshop och webbproduktion

Event och webbproduktion för kund

IPNETT AB
Verksamhet: IPnett är ett nordiskt IT sällskap som levererar tjänster och lösningar inom nätverk och kommunikation. Deras  mål er att ge deras kunder framtidssäkra IT lösningar som bidrag till ökad konkurrenskraft och tillväxt.
Konsultuppdrag: Anlitat som interim konsult för uppstart av marknadsföring, webb och events. Tilläggsprojekt Webbmigrering för IPnett Nordic med ansvar för flytt och SEO (yoast) av engelsk content,  löpande produktion och publicering på webb.

Vi producerade följande:

 • Tilläggsprojekt Webbmigrering för IPnett Nordic med ansvar för flytt och SEO (yoast) av engelsk content,  löpande produktion och publicering på webb.
 • Support och strategi för webbens front- och back end
 • Text och bildproduktion i Photoshop för webb och nyhetsbrev i Apsis.
 • Annonsproduktion profilerad för dagspress i Indesign.
 • Produktion av profil för Cloud-portal enligt IPnetts  design- & färgguide.
 • Vi producerade banners, copy och content för DDoS-digitala kampanjer för epost och webb.
 • Vi producerade eventmaterial för SUNET-dagarna i Stockholm
 • Vi producerade inbjudan till alla events
 • Nya banners för Sverige och Danmark i nyhetsbrevet.
 • Vi producerade också banners, copy och content för DDoS-digitala kampanjer för epost och webb:

Testverktyg mot DDoS-attacks
med länk till landningssida DDoS-tool against DDoS-attacks.

 • I saknad av bilder producerade vi ny banner profilerad enligt IPnetts design- och färgguide för hemsidan från

DDoS-security attack tool

Till

DDoS_security_tool

Vi tyckte uppdraget var mycket roligt där vi till fullo fick visa vår bredd inom produktion för Webb, Marknad och Events och det är ju extra roligt när också kunden är nöjd:

RProduction4U med Rita Akse Palmgren, har sedan mars 2015 jobbat som interim konsult hos IPnett för den Svenska och Danska organisationen. Rita har jobbat med nyhetsbrev, webb, digital marknadsföring samt koordinator för flertalet events. Rita är professionell, snabb och levererar hög kvalité och har på kort tid blivit uppskattad av anställda och våra samarbetspartners. Jag rekommenderar Rita starkt! Peter Agild, Sales Director IPnett Sweden/Denmark

Photoshop och webbproduktion

Kundprojekt Webb RProduction4U

CEPA ENGINEERING AB
Verksamhet: Projektledning stora infrastrukturprojekt.
Syftet med hemsidan: Referens/online visitkort.
Webbprojekt/Uppdrag: Skapa en webbplats från domain till release. Copy och sökordsoptimera content, titlar, h1, meta och bilder. Bildbehandling Photoshop PS6. Anpassa hemsidan med html i CSS. Hämta hem tillägg som anpassades i tilläggens CSS-filer. Upprätta Google-konto och implementering av Google Analytics Tracking by Google Analyticat.

CMS: WordPress Status: Löpande Projekttid: Fem dagar
Webb: http://www.cepaengineering.se/

Photoshop och webbproduktion

Kundprojekt Webbproduktion

SOLVENT ACCOUNTING AB
Verksamhet: Konsultverksamhet redovisning och bokföring. Syftet med hemsidan: Optimeras för indexering. Söker nya kunder. Webbprojekt/Uppdrag: Skriva om och sökordsoptimera content, titlar, h1, meta och bilder. Bildbehandling Photoshop PS6. Upprätta Google-konto och implementering av Google Analytics Tracking by Google Analyticat.

CMS: Vismas Webbtillägg Status: Löpande Projekttid: 4 dagar
Webb: http://www.solventaccounting.se/

Photoshop och webbproduktion

Kundprojekt Webbprojekt RProduction4U

REMARKABLE DESTINATIONS
Verksamhet: Resebranschen – Representation Service för utländska aktörer i Skandinavien och Finland. Syftet med hemsidan: Önskar en proffsigare webbsida som referens till potentiella nya kunder och önskar bättre indexering på sökmotorerna. Webbprojekt/Uppdrag: Ändra svart bakgrund till vit och vit text till svart. Assisterad av utvecklare på Silver Stripe. Förbättrad svensk och engelsk text samt bilder. Optimeras för indexering på engelska och svenska. All content skrivs om och content, titlar, h1, meta och bilder sökordsoptimeras. Bildbehandling Photoshop PS6. Upprätta Google-konto och implementering av Google Analytics Tracking by Google Analyticat. Text och bild till nyhetsbrev – svenska och engelska. Copy på pressrelease engelska och svenska.

CMS: Silver Stripe Status: Löpande Projekttid: 6 dagar
Webb: http://www.remarkabledestinations.se/

Photoshop och webbproduktion

Kundprojekt Webbprojekt RProduction4U

INSIGLA AB
Verksamhet: Försäljning och leverantör av blyfria mätarplomber. Syftet med hemsidan:  Används som referens för eventuella nya kunder i framtiden. Webbprojekt/Uppdrag: Önskar uppdatera och förbättra content. Köpare kontaktar bolaget direkt – ej genom hemsidan. Uppdatera text och bild. Optimerad titlar, h1, meta. Bildbehandling Photoshop PS6.

CMS:
 Kodad Status: Klart Projekttid: Två dagar
Webb: http://www.insigla.se/

Photoshop och webbproduktion

Kontakta oss för Inhouse produktion-tjänster för webb och digital marknadsföring:

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande