Arbetsprov och Kund Case – produktion av marknadsmaterial

Vi producerar marknadsmaterial för tryck och digitalt

Vi arbetar dagligen med Indesign och Photoshop och stortrivs i rollen med att producera marknadsmaterial i alla former och färger samt för de flesta marknadsföringskanaler som finns. Med Design- och färgguider och Corporate Guidelines hos våra kunder, producerar vi annonser, folders, t-shirts, nyhetsbrev, webb content och inbjudan till kundevents.  Ibland anpassar vi redan producerad material för rätt ändamål – ibland producerar vi helt nytt. We love it…

KundCase Tryckprofilering

Uppgift: Anpassa annonsen enligt ny grafisk cmyk-profil och profilera annonsen för dagspress med ICC profil WAN  – IFRAnewspaper26v5. (dasgpress.se/TU). Verktyg InDesign,  Photoshop och företagets design- och färgprofil.

Arbetsprov annons før dagspress

KundCase Digital Kampanj

Kund önskade en digital kampanj med spridning av information om DDoS-attacks och verktyget AssesMy – ett säkerhetsverktyg för analys av IT-nätverk -, i Norden. Vi föreslog följande budskap ”Prepared for the next DDos-Attack? AssesMy gives the answers.” och på Svenska. ”Förberedd för nästa DDoS-attack? AssessMy ger svaren..” Vi producerade banners för epost, webb och content. Vi såg till att all content var korrekt optimerad (SEO) med bland annat DDoS attacks security tool. Indexering är bland top 10 idag!

Originalbild:
DDoS-security attack tool

Testverktyg mot DDoS-attacks
DDoS_security_tool

Arbetsprov/test från Almi Företagspartners – tryck

Uppdrag: Skapa en annons och en folder enligt Almi Företagspartners design- och färgguide. Krav: Hjulet ska synas! Annonsen profilerades för tryck i dagspress. Vi använde en och samma bild vid tre tillfällen.

annons_liggande_dagspress

 

folder_a4_almi_företagspartner_Sida_1

 

 

produktion annons dagspress

Behöver du/ni hjälp med produktion av marknadsmaterial? Kontakta oss och vi återkommer så snart vi kan men aldrig senare än 24 timmar.